Ontwerp en begeleiding zorgaanpassingen

FokkeAdvies kan zowel advies geven als een totaalpakket (inclusief montage) van zorgaanpassingen bieden; hierbij wordt gestreefd naar praktische en betaalbare oplossingen.

Wij adviseren u graag over:

  • Zelfstandig gebruik van de badkamer: FokkeAdvies genereert oplossingen zodat u als oudere of minder valide gewoon dagelijks uw eigen hygiëne kunt verzorgen.
  • Bewegingsvrijheid in de eigen woning: Wij adviseren over de mogelijkheden om de obstakels in huis weg te nemen zodat u vrij kunt bewegen in uw eigen huis al dan niet door middel van het gebruik van een rollator of rolstoel.
  • Vereenvoudiging van het gebruik van de eigen woning: Wanneer u minder valide bent en moeilijk kunt opstaan kan FokkeAdvies ervoor zorgdragen dat u vanuit uw gemakkelijke stoel de gordijnen en de lichtinstallatie kan bedienen. Ook is het mogelijk om te zien wie er bij uw voordeur staat, wanneer de deurbel gaat.

 

Domotica als hulpmiddel

Het automatiseren van elektrische apparaten of voorzieningen in uw woning wordt ook wel domotica genoemd. Wij hebben zowel de technische als de praktische kennis in huis om domotica toe te passen.

Vooral de aanwezige ervaring bij FokkeAdvies zorgt ervoor dat u een oplossing krijgt die bij u past, zodat u de geboden oplossing ook daadwerkelijk gaat gebruiken

Huiselijke omgeving

Als lid van de Woonadviescommissie Hilversum weten wij dat gebruikskwaliteit voor bewoners erg belangrijk is. FokkeAdvies is daarom de perfecte partner om voor een gebruiker/bewoner te inventariseren wat benodigd is voor een goede gebruikskwaliteit. Een woning waarin de gewenste activiteiten goed en gemakkelijk verricht kunnen worden.

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op ongemakken zoals verminderde mobiliteit (rollator, rolstoel), luchtwegaandoeningen (bijv. COPD), visuele handicaps of dementie. Uw woning voorbereiden, maar hierbij hoeft u nog niet in een ziekenhuissfeer te verblijven. Neem gerust contact op met FokkeAdvies om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden, voor uw situatie, te bespreken.